Географія.Природознавство.Школа(різне)

Географія.Природознавство.Школа(різне)
Географія.Природознавство.Школа(різне)

Загальна кількість переглядів сторінки

Авторські розробки з географії, природознавства та інших предметів. Розробки з різних питань шкільного життя

Архів блогу

понеділок, 9 червня 2014 р.

Планування. Географія.6клас

Календарно-тематичне планування уроків географії в 6-му  класі за програмою 2012 року

Планування розміщене за адресою http://osvita.ua/school/lessons_summary/edu_technology/42757/

Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua. Публічне використання матеріалу з посиланням на публікацію порталу Освіта.ua
"Живі" безкоштовні конспекти за цим плануванням   розміщуються в наступній публікації цього блогу.

неділю, 1 червня 2014 р.

Пелагеївська церква та околиці

Фотографії і матеріали про Пелагеївську церкву та її околиці в селі Пелагеївка Новобузького району Миколаївської області від 27.05.2014. Поруч із спорудженою у 1904 році церквою, в середині якої триває багаторічний ремонт, нещодавно збудовано невеличку нову для проведення поточної служби. Також споруджені господарські приміщення невеликого жіночого монастиря. Зовсім рядом з церквою - берег Софіївського водосховища, розташованого на руслі Інгула. Наприкінці опубліковані матеріали місцевого краєзнавця і екскурсовода Швеця Володимира Володимировича.











































Вітаю відвідувачів блогу

Матеріали блогу допоможуть вчителям і учням.Частина з них є фактично посібниками для вчителів, частину можуть використовувати учні. Можливі дрібні помилки чи дрібні недоробки, які будуть коригуватися при повторному читанні. Прохання дотримуватися авторських прав і у разі публічного використання матеріалів блогу робити посилання на назву блогу і автора. Якщо ви тут вперше і не можете зорієнтуватися, переходьте на головну сторінку, а на ній є також архів блогу. Користуйтеся також чорними трикутниками в архіві для орієнтації по сторінках.

Прихильники