Географія.Природознавство.Школа(різне)

Географія.Природознавство.Школа(різне)
Географія.Природознавство.Школа(різне)

Загальна кількість переглядів сторінки

Авторські розробки з географії, природознавства та інших предметів. Розробки з різних питань шкільного життя

Архів блогу

суботу, 11 квітня 2015 р.

Утилізація побутових відходів. Вимоги до міні-проекту

Пояснення для виконання міні-проекту «Утилізація побутових відходів»
1. Цей міні-проект - завершальний в курсі географії 6 класу.
2. Оцінки за нього виставляються в класний журнал.
Вимоги до оформлення міні-проекту:
1. Робота оформлюється на листах ксероксного паперу формату А4 у друкованому або рукописному вигляді. Папки не потрібні, листи вкласти у звичайний файл, не скріплюючи степлером.
2. Роботи на оцінку подаються у паперовому вигляді, але можуть мати електронний варіант у формі презентації слайдів за допомогою стандартної програми Power Point, який треба зберегти на своєму комп’ютері  для подальшої можливої участі в конкурсі..
3. Максимальна кількість балів – 12 (2 бали – наявність правильно оформленого титульного листа, 8 балів – зміст з текстом та зображеннями (фото, схемами, таблицями тощо), 2 бали – наявність в тексті посилань на використані джерела (книги, сайти, блоги в Інтернеті) та окремої останньої сторінки в проекті з назвою «Список використаних джерел інформації», де пронумерувати та записати назви цих джерел інформації (назву книги, видавництво, автори, рік видання, назву сайту в Інтернеті і його електронну адресу тощо)
4. Не допускається використання чужих текстів без своєї переробки і без посилань, тим більше не допускається  повний плагіат (крадіжка) чужої роботи в Інтернеті і представлення її як своєї.
Додаткова інформація про конкурс
1. Ці обов’язкові роботи відповідно до програми природознавства будуть паралельно брати у квітні участь в шкільному екологічному конкурсі відповідно до плану і термінів екологічного місячника.
2. Найкращі роботи з трьох класів в паперовому вигляді будуть відібрані. До отриманих оцінок  з максимальною кількістю балів 12 буде додано максимум 5 балів за наявність електронного варіанту, проявлену творчість, оригінальність, наявність власних думок тощо.
3. Переможці будуть нагороджені грамотами школи, а їхні роботи в електронному варіанті будуть розміщені на шкільному сайті (тому особливо важливо не робити плагіат і мати посилання на використані джерела).





Вітаю відвідувачів блогу

Матеріали блогу допоможуть вчителям і учням.Частина з них є фактично посібниками для вчителів, частину можуть використовувати учні. Можливі дрібні помилки чи дрібні недоробки, які будуть коригуватися при повторному читанні. Прохання дотримуватися авторських прав і у разі публічного використання матеріалів блогу робити посилання на назву блогу і автора. Якщо ви тут вперше і не можете зорієнтуватися, переходьте на головну сторінку, а на ній є також архів блогу. Користуйтеся також чорними трикутниками в архіві для орієнтації по сторінках.

Прихильники