Географія.Природознавство.Школа(різне)

Географія.Природознавство.Школа(різне)
Географія.Природознавство.Школа(різне)

Загальна кількість переглядів сторінки

Авторські розробки з географії, природознавства та інших предметів. Розробки з різних питань шкільного життя

Архів блогу

вівторок, 29 жовтня 2013 р.

Нова програма з географії

Програма з географії, яка вводиться в дію у 2014 році. Засинити лівою клавішею миші посилання, а правою перейти за ним. Відкриється вікно файлу, в якому файл треба відкрити.
Див. http://www.google.com.ua/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&ved=0CGYQFjAI&url=http%3A%2F%2Fwww.mon.gov.ua%2Fimages%2Ffiles%2Fdoshkilna-cerednya%2Fserednya%2Fnavch-program%2F2012%2Fnac-mensh%2F35.doc&ei=mr1vUtXnFsaThgetqoCYCw&usg=AFQjCNFoQo8KhsH50cNhFBCel4eKt9oS0w&sig2=tWB6kxcVQ693BlC_RkIDxg&bvm=bv.55123115,d.ZG4

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вітаю відвідувачів блогу

Матеріали блогу допоможуть вчителям і учням.Частина з них є фактично посібниками для вчителів, частину можуть використовувати учні. Можливі дрібні помилки чи дрібні недоробки, які будуть коригуватися при повторному читанні. Прохання дотримуватися авторських прав і у разі публічного використання матеріалів блогу робити посилання на назву блогу і автора. Якщо ви тут вперше і не можете зорієнтуватися, переходьте на головну сторінку, а на ній є також архів блогу. Користуйтеся також чорними трикутниками в архіві для орієнтації по сторінках.

Прихильники